INFORMACIJE NA  064 00 50 141

Mitas Premium zameniće Continental

Od januara 2016. Mitas Premium pneumatici zameniće Continental poljoprivredne pneumatike na tržištu.
Mitas Premium pneumatici postepeno će biti dostupni za naručivanje širom sveta od lokalnih Mitasovih dilera.

Mitas nastavlja uspešno lansiranje Mitas Premium-a za originalnu opremu, gde su isporuke Mitas Premium-a kao zamene za poljoprivredne pneumatike pod robnom markom Continental započele u januaru 2015.

Mitas Premium pneumatici nose isti premijum kvalitet i tehničke specifikacije kao i Continental pneumatici, koje Mitas proizvodi licencno od 2004.
 
„Lansiranje Mitas Premium za originalnu opremu je bilo uspešno. Drago mi je što mogu da objavim da uspešno ostvarujemo naš plan, a to je uvođenje Mitas Premium-a na tržište zamene u 2016.“ kaže Andrew Mabin, Mitasov direktor marketinga i prodaje.

„Tokom cele godine obaveštavali smo našu dilersku mrežu o isporukama Mitas Premium-a. Dobili smo isključivo pozitivne reakcije što nas je ohrabrilo u našim nastojanjima da dalje ojačamo robnu marku Mitas za premijum segment.“

Mitasova strategija je izgraditi vrednost u jednoj jedinoj robnoj marki, pod imenom Mitas. Robna marka Cultor igraće istaknutu ulogu u cenovno osetljivijem segmentu. Pneumatici proizvodne linije Mitas Premium direktno su uporedivi sa pneumaticima pod robnom markom Continental, koje Mitas proizvodi od 2004.
Mitas Premium linija pneumatika sastoji se preimenovanih Continental pneumatika i novih proizvoda razvijenih isključivo pod robnom markom Mitas.

Za sada, Mitas Premium za evropska tržišta obuhvata nekoliko vodećih tipova gazećeg dela, pored SFT (Super Flexion Tyres) i VF (Very High Flexion Tyres) pneumatika i HC 1000, HC 2000, HC 3000, takođe i SFT IF (Improved Flexion Tyres), CHO (Cyclic Harvesting Operation), SST (Silent Speed Tyre), AC 65, HC 70, AC 70 T, AC 85, AC 90 i AGRITERRA.


izvor: agropartner.rs

 

mitas poljoprivredne gume

NAJNOVIJE!!!

BLOG

Sajam poljoprivrede AGRA

Sajam poljoprivrede AGRA po 54 put

Ovogodišnji sajam poljoprivrede u organizaciji "Pomurski sejem" održan od 20. do 25. avgusta, nastavio je trend rasta. Mada je Gornja Radgona manje mesto na severu Slovenije, sajmu koji se u njemu organizuje polazi za rukom da svake godine beleži porast posetioca.

opširnije ...

Kupus - zbijenost glavice i kvalitet

Dokazano je da obilno đubrenje azotom bez adekvatne količine lako pristupačnog fosfora i kalijuma u zemljištu dovodi do formiranja slabo zbijenih, rastresitih, slabo čvrstih glavica. Zbijenost glavice kupusa određuje kvalitet.

opširnije ...

servis kombajna

Kvarovi na kombajnima u 2015.

Da se malo okrenemo i opišemo koji su nedostaci i kvarovi uočeni prošle, 2015.godine prilikom pregleda kombajna. Uočeno je dosta stradalih silent blokova, pa je bilo i dosta prekida pregleda dok se taj problem nije rešio...

opširnije ...

crni beli crveni luk

Njegovo visočanstvo LUK

Luk kao osnova mnogih jela – bilo da je sirov, dinstan ili pečen. Teško bi bilo zamisliti bilo koju kuhinju bez njega, jer predstavlja jedan od prirodnih sastojaka koji se najčešće koristi. Luk je dugo vremena poštovan, ne samo zbog ...

opširnije ...

PARTNERI