INFORMACIJE NA  064 00 50 141

Omotač bala Z560 - fiksni

2700 €

Omotač bala Z560 namenjen je za rad u stacionarnom položaju. Povezuje se s traktorom uz pomoć sistema priključivanja na tri tačke. Pokreće se hidrauličkim motorom s pumpe traktora. Opremljen je univerzalnim dodavačem folije 500mm i 750mm.

Veliko iskustvo poljske firme Metal-Fach d.o.o. u proizvodnji omotača garantuje dugi rad bez kvara.
Omotač se može opremiti pouzdanim uređajem za postavljanje bala koji praktičnim brojačem pokazuje trenutni broj omotaja.

Aluminijumske radlovane role kod dodavača folije garantuju izuzetno kvalitetan rad omotača.

Tehničke karakteristike:Cena: 2700 eur + PDV
Dodatna oprema -zadnja ruka za ispravljanje bala cena:380 eura
Kontakt za poručivanje: 064 00 50 141

rolo balirka

NAJNOVIJE!!!

BLOG

Sajam poljoprivrede AGRA

Sajam poljoprivrede AGRA po 54 put

Ovogodišnji sajam poljoprivrede u organizaciji "Pomurski sejem" održan od 20. do 25. avgusta, nastavio je trend rasta. Mada je Gornja Radgona manje mesto na severu Slovenije, sajmu koji se u njemu organizuje polazi za rukom da svake godine beleži porast posetioca.

opširnije ...

Kupus - zbijenost glavice i kvalitet

Dokazano je da obilno đubrenje azotom bez adekvatne količine lako pristupačnog fosfora i kalijuma u zemljištu dovodi do formiranja slabo zbijenih, rastresitih, slabo čvrstih glavica. Zbijenost glavice kupusa određuje kvalitet.

opširnije ...

servis kombajna

Kvarovi na kombajnima u 2015.

Da se malo okrenemo i opišemo koji su nedostaci i kvarovi uočeni prošle, 2015.godine prilikom pregleda kombajna. Uočeno je dosta stradalih silent blokova, pa je bilo i dosta prekida pregleda dok se taj problem nije rešio...

opširnije ...

crni beli crveni luk

Njegovo visočanstvo LUK

Luk kao osnova mnogih jela – bilo da je sirov, dinstan ili pečen. Teško bi bilo zamisliti bilo koju kuhinju bez njega, jer predstavlja jedan od prirodnih sastojaka koji se najčešće koristi. Luk je dugo vremena poštovan, ne samo zbog ...

opširnije ...

PARTNERI