INFORMACIJE NA  064 00 50 141

Omotač bala Z577 - samopunjenje

7800 €

Omotač bala sa samostalnim punjenjem Z577 ima bočni uređaj za utovar, što osigurava brz i efektivan rad, jer se skupljanje i omotavanje vrši tokom vožnje do sledeće bale ili do mesta skladištenja.
Mašina je opremljena uređajem za rezanje i hvatanje folije, što ograničava učešće korisnika do stavljanja nove role folije. Nakon završetka omotavanja, bala može biti postavljana pomoću pouzdanog uređaja, što smanjuje rizik oštećenja folije.

Uređaj je opremljen savremenim i univerzalnim dodavačem folije širine 500mm i 750mm. Utovarno rame je prilagodljivo, isto kao i razmak između valjaka, zahvaljujući čemu je moguće omotavanje bale dimenzija 1200 x 1200 i 1200 x 1500 mm.

Omotač je opremljen sistemom za okretanje osovine točka koji – s jedne strane – uzrokuje manje dimenzije prevozne širine stroja, a s druge strane – veću stabilnost za vreme njegovog rada (veće dimenzije širine stroja). Specijalna konstrukcija četiri okretna valjka sprečava klizanje bala tokom omotavanja.

Direktan pogon na specijalni valjkasti ležaj obrtnog stola uzrokuje tihi rad mašine i pouzdanu eksploataciju u poređenju s omotačima s lančanim prenosom.
Upravljanje se vrši iz kabine traktora putem palica koje upravljaju 3-sekcijskom hidraulikom s Bowden kablovima.

Omotač ima programiran brojač koji prikazuje broj omotaja, vreme rada, količinu bala, prosečnu količinu bala na sat. Brojač ima mogućnost nezavisnoga rada na tri različita polja.
Veliko iskustvo poljskog proizvođača Metal-Fach d.o.o. u proizvodnji omotača garantuje dugi rad mašine bez kvara.

Tehničke karakteristike:


Cena: 7800 eur + PDV
dodatna oprema- zadnja ruka za ispravljanje Bala cena:500 eura
Kontakt za poručivanje: 064 00 50 141

omotac bala metal-fach

NAJNOVIJE!!!

BLOG

Sajam poljoprivrede AGRA

Sajam poljoprivrede AGRA po 54 put

Ovogodišnji sajam poljoprivrede u organizaciji "Pomurski sejem" održan od 20. do 25. avgusta, nastavio je trend rasta. Mada je Gornja Radgona manje mesto na severu Slovenije, sajmu koji se u njemu organizuje polazi za rukom da svake godine beleži porast posetioca.

opširnije ...

Kupus - zbijenost glavice i kvalitet

Dokazano je da obilno đubrenje azotom bez adekvatne količine lako pristupačnog fosfora i kalijuma u zemljištu dovodi do formiranja slabo zbijenih, rastresitih, slabo čvrstih glavica. Zbijenost glavice kupusa određuje kvalitet.

opširnije ...

servis kombajna

Kvarovi na kombajnima u 2015.

Da se malo okrenemo i opišemo koji su nedostaci i kvarovi uočeni prošle, 2015.godine prilikom pregleda kombajna. Uočeno je dosta stradalih silent blokova, pa je bilo i dosta prekida pregleda dok se taj problem nije rešio...

opširnije ...

crni beli crveni luk

Njegovo visočanstvo LUK

Luk kao osnova mnogih jela – bilo da je sirov, dinstan ili pečen. Teško bi bilo zamisliti bilo koju kuhinju bez njega, jer predstavlja jedan od prirodnih sastojaka koji se najčešće koristi. Luk je dugo vremena poštovan, ne samo zbog ...

opširnije ...

PARTNERI